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Step-by-Step Guide to Make Award-winning Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru

Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru.

Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, cheesecake aux tomates et roses de jambon cru. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru is something which I have loved my entire life.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have cheesecake aux tomates et roses de jambon cru using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru:

  1. Prepare 100 g of TUC.
  2. Prepare 75 g of beurre fondu.
  3. Prepare 250 g of ricotta.
  4. Make ready 250 g of St Moret.
  5. Prepare 300 g of tomates cerises de toutes les couleurs.
  6. Make ready of Ciboulette.
  7. Make ready 1 of càc de piment d'Espelette.
  8. Take 1 of trait de sauce soja.
  9. Take of Huile d'olive.
  10. Make ready of Quelques feuilles de roquette pour la finition.
  11. Get of Sel et poivre.

Instructions to make Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru:

  1. Mixer les TUC et ajouter le beurre fondu. Bien mélanger. Mettre une feuille de papier cuisson sur le fond d'un moule à fond amovible et placer la paroi du moule, de façon à ce que le papier dépasse un peu sur les côtés. Disposer le mélange TC et beurre dans le fond du plat et bien tasser à l'aide d'une cuillère à soupe. Réserver au frais..
  2. Mixer la ricotta, le St Moret avec la ciboulette ciselée, la sauce soja, le piment d'Espelette. Ne pas oublier le sel et le poivre ! Répartir le mélange sur la base de biscuits et placer à nouveau au frais, pour au moins 1 heure..
  3. Couper les tomates en lamelles un peu épaisses. Les assaisonner avec un peu d'huile et un peu de ciboulette. Réserver dans un bol jusqu'au moment de servir. Les disposer trop longtemps en avance ferait prendre le risque que les tomates ne rendent trop d'eau sur le gâteau..
  4. Quelques minutes avant de servir, recouvrir le cheesecake avec les tomates. Rouler les tranches de jambon en rose (le plus simple est de les enrouler autour de votre doigt) et les disposer sur les tomates. Quelques feuilles de roquette, quelques brins de ciboulette, un peu de sel et poivre et c'est prêt ! Si vous êtes gourmands, vous pouvez augmenter les doses de fromage, cela fera un cheesecake plus haut !.

So that is going to wrap it up for this exceptional food cheesecake aux tomates et roses de jambon cru recipe. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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