Filet mignon et pommes vapeur, sauce au citron au cook expert. Hello les experts, Comme tous les vendredis une nouvelle recette en vidéo. Aujourd'hui Cook'Ok vous propose de découvrir la recette de filets de julienne. Servez ce filet mignon à la moutarde à vos convives, ils se régaleront à coup sûr.
It'll always be one of our favorite cuts of meat. Avoid the overpriced, stuffy steakhouse and cook it at home instead. You only want to cook the steak on the stovetop for as long as it needs to sear.
Hey everyone, First thing that you need to understand is the different terminology you will find in recipes actually means. There are many fresh and sometimes foreign sounding terms you may find in common recipes. These terms may mean that the gap in recipe failure or success. You ought to be able to come across a good section in virtually any inclusive cookbook which explains the different definitions for unfamiliar speech. If you're not entirely sure what's meant by"folding in the eggs" it is in your best interests to look it up. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, filet mignon et pommes vapeur, sauce au citron au cook expert. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Hello les experts, Comme tous les vendredis une nouvelle recette en vidéo. Aujourd'hui Cook'Ok vous propose de découvrir la recette de filets de julienne. Servez ce filet mignon à la moutarde à vos convives, ils se régaleront à coup sûr.
Filet mignon et pommes vapeur, sauce au citron au cook expert is one of the most popular of current trending foods on earth. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Filet mignon et pommes vapeur, sauce au citron au cook expert is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have filet mignon et pommes vapeur, sauce au citron au cook expert using 10 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Filet mignon et pommes vapeur, sauce au citron au cook expert:
- Take 1 of filet mignon 700 g.
- Take 6 of pommes de terre.
- Prepare 1 of citron.
- Prepare 1 cs of d'huile d'olive.
- Prepare 1 cs of maïzena.
- Make ready 1 of cube volaille.
- Get 200 ml of crème liquide.
- Make ready of Sel.
- Make ready of Poivre.
- Prepare of Ciboulette ciselée.
Any longer and it'll char.in a bad way. Faire dorer le filet mignon dans une cocotte minute à feu vif puis ajouter les lardons. Baisser le feu (doux), saupoudrer de farine et recouvrir de cidre. Ajouter le thym et le laurier ainsi que les carottes coupées en dés et les champignons.
Steps to make Filet mignon et pommes vapeur, sauce au citron au cook expert:
- Couper le filet mignon en morceaux de 4 cm environ et les saler. Enlever la peau du citron et le couper en 4 en enlevant les pépins..
- Dans la cuve inox munie du pétrin XL, mettre 1 cs d'huile d'olive, les morceaux de citron et de filet mignon puis lancer RISSOLAGE AUTO..
- Ajouter 500 ml d'eau et lancer VAPEUR 25 MN à 120°..
- Pendant ce temps, éplucher les pommes de terre et les couper en morceaux. Les rincer et déposer dans le panier vapeur interne, saler..
- Prélever les morceaux de viande et les déposer dans le panier vapeur sur les pommes de terre..
- Dans la cuve inox, ajouter le cube volaille, et si besoin, de l'eau jusqu'à hauteur des 500 ml puis installer le panier vapeur et lancer le programme VAPEUR 25 MN à 120°..
- Sortir le panier vapeur et réserver..
- Ajouter au bouillon, 200 ml de crème liquide, la ciboulette, 1 cs de maïzena diluée dans ½ verre d'eau froide, poivrer légèrement, puis lancer EXPERT 5 MN / VIT 3 /120° SANS LE BOUCHON..
- Déposer la viande et les pommes de terre dans un plat et recouvrir de sauce. BON APPETIT !!!.
Filet mignon aux pommes et au cidre. Appelé aussi filet mignon à la normande. FOIE GRAS AU COOK EXPERT DE MAGIMIX - magiecook. Filet mignon is a steak cut from the narrow front end of a cow's tenderloin muscle. It's a very lean and tender cut, with hardly any marbling It's also usually the most expensive cut on the carcass, a luxury morsel often prepared simply and served with decadent sides like pomme purée or sautéed asparagus.
So that's going to wrap it up for this special food filet mignon et pommes vapeur, sauce au citron au cook expert recipe. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment