Velouté de persil tubéreux.
Hey everyone, First thing which you have to master is what the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are many new and sometimes foreign sounding terms that you may see in common recipes. These terms may mean that the difference in recipe failure or success. You need to be able to find a fantastic section in any inclusive cookbook that explains different definitions for unknown terminology. If you aren't entirely certain what is meant with"folding in the eggs" it is in your best interests to look it up. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, velouté de persil tubéreux. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Velouté de persil tubéreux is one of the most favored of current trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Velouté de persil tubéreux is something that I've loved my whole life.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook velouté de persil tubéreux using 7 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Velouté de persil tubéreux:
- Make ready 250 g of à 300g de persil tubéreux.
- Make ready 1 of oignon moyen ou 2 échalottes.
- Prepare 2 gousses of d'ail.
- Prepare 1 of cube de bouillon de volaille.
- Prepare of Pour l'huile de persil.
- Get 2 of ou 3 branches de persil plat.
- Take 50 ml of d'huile d'olive.
Instructions to make Velouté de persil tubéreux:
- D'abord tu épluches le persil tubéreux et puis tu le coupes en cubes.
- Tu pèles ton ail et ton oignon (ou tes échalotes) et tu les éminces. Tu les fais revenir dans de l'huile d'olive jusqu'à ce qu'ils blondissent..
- Tu rajoutes tes cubes de persil tubéreux et tu fais cuire (sur un feu pas trop fort) pendant 5 minutes..
- Tu ajoutes le cube de bouillon et tu rajoutes de l'eau préalablement chauffée pour bien tout recouvrir..
- Tu laisses mijoter à feu doux et à couvert pendant 30 minutes..
- Pendant ce temps, prépare ton huile de persil: Effeuille tes branches lavées et séchées et passe-les au mixeur avec l'huile d'olive. Réserve..
- Après 30 minutes, lorsque les morceaux de persil tubéreux sont tendres, tu passes la soupe (mixer plongeant, blender, ce que tu as).
- Tu ajoutes un peu d'eau très chaude selon la consistance de soupe que tu préfères (je conseille pas trop trop liquide). Tu rajoutes du sel, poivre en fonction de tes goûts (perso j'ai à peine salé)..
- Tu sers la soupe et tu décores avec quelques gouttes d'huile de persil. A déguster sans attendre.
So that is going to wrap it up with this special food velouté de persil tubéreux recipe. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment