Roulé de concombre à la ricotta.
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, roulé de concombre à la ricotta. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Roulé de concombre à la ricotta is one of the most favored of current trending meals in the world. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Roulé de concombre à la ricotta is something which I've loved my entire life.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook roulé de concombre à la ricotta using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Roulé de concombre à la ricotta:
- Make ready 1/2 of concombre.
- Get 150 g of ricotta.
- Make ready 1 of grosse échalote.
- Get of poivre et sel.
Instructions to make Roulé de concombre à la ricotta:
- Laver et couper le concombre en deux. Éplucher ce dernier avec un économe plat. Puis toujours avec l'économe faire des bandes fines de concombre. Arrêtez-vous quand vous arrivez au cœur avec les pépins. (faire les 4 faces).
- Éplucher l'échalote et la ciseler finement..
- Dans un bol mettre la ricotta, l'échalote, le sel et le poivre. Mélanger et goûter. Prendre une bande et la mettre à plat sur votre planche à découper. Poser l'équivalent d'une petite cuillère à café sur l'extrémité de la bande vers vous. Enfin rouler la bande jusqu'au bout. Il ne vous reste plus qu'à réitérer l'opération..
- NB: Vous vous demandez peut être quoi faire avec le cœur du concombre. Un tatsiki?.
So that is going to wrap it up with this special food roulé de concombre à la ricotta recipe. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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