Sandiwch de mozzarella (mozzarella in carrozza).
Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, sandiwch de mozzarella (mozzarella in carrozza). One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Sandiwch de mozzarella (mozzarella in carrozza) is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are nice and they look wonderful. Sandiwch de mozzarella (mozzarella in carrozza) is something which I have loved my entire life.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have sandiwch de mozzarella (mozzarella in carrozza) using 10 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Sandiwch de mozzarella (mozzarella in carrozza):
- Prepare 4 of tranches de pain de campagne ou 8 petites tranches.
- Make ready 1 of mozzarella.
- Take 2 of oeufs.
- Get 2 of cas de lait.
- Prepare 100 g of Farine.
- Make ready of Chapelure.
- Get of Feuilles de basilic.
- Take of Huile de tournesol.
- Get of Sel.
- Make ready of Poivre.
Instructions to make Sandiwch de mozzarella (mozzarella in carrozza):
- Déposez vos tranches de pain. Vous pouvez enlever la croute si vous le souhaitez..
- Coupez vos tranches de mozza de 1 à 2 cm de large. Les déposer sur la moitié des tranches. Salez et poivrez..
- Dans la vraie recette il n'y a rien d'autres mais la prochaine fois je rajouterai du pesto, ou des tomates séchées pour donner plus de goût..
- Recouvrir avec le pain restant. Appuyer pour soudez les bords. Si vous avez de grandes tranches de pain vous pouvez les couper en 2 (en triangle ou en rectangle)..
- Fouettez vos oeufs avec le lait dans une assiette creuse. Et déposez la farine dans une assiette et la chapelure dans l'autre. Pour ma part j'ai ciselé des feuilles de basilic que j'ai mélangé dans la chapelure..
- Faites chauffer l'huile pour faire frire vos petits sandwichs..
- Commencez l'opération : mettre vos sandwichs dans la farine puis dans les oeufs. Répéter l'opération une deuxième fois..
- Trempez les enfin dans la chapelure puis les faire frire 3 à 4 minutes de chaque côté ! Déguster en apéritif ou comme repas avec de la salade..
- Bon appétit !.
So that is going to wrap this up with this special food sandiwch de mozzarella (mozzarella in carrozza) recipe. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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